dimarts, 1 de gener del 2008

Bon any per la Pixie!


Vull dedicar la meva primera entrada de l'any 2008 a la Pixie, una gosseta d'uns 10 anys, que es troba al Refugi Bu Bup Park de la Fundació Altarriba de La Bisbal.

La Pixie és una gosseta encantadora, que enyora l'amor humà i per això quan anem al Refugi segueix a la mestressa i als nens buscant les seves carícies. És cega d'un ull i de vegades, intentant no perdre el contacte amb els visitants humans, s'entrebanca. Però sempre està allí, a prop, a un pam de les seves cames.

La Pixie necessita una llar calentona. No és una gossa problemàtica en cap sentit i no requereix cap tracte especial que vagi més enllà d'un bon plat de menjar i molt i molt d'amor. Ella en té molt més per tornar-te.

Sé que la mestressa pensa molt en ella, que li encantaria dur-la a casa, però és totalment impossible.Per això vull difondre aquest missatge, per veure si aquest 2008 li dóna a la Pixie la llar que mereix i així el fred de l'hivern no se li clava als ossos i li estalviem algún patiment a la seva vellesa.


2 comentaris:

Núria ha dit...

Pixie molta sort. Nosaltres també farem eco de la teva situació al refugi.

Com diu el meu pare sempre: m'agradaria tenir un terreny immens por poder-los tenir a tots.

Anònim ha dit...

A veure si algú s'anima a adoptar-la que això que li falti un ull no és cap problema, us ho diem nosaltres que anem a tot arreu amb en Pirata (un altre borni la mar d'eixerit) i no hem tingut mai cap problema.