dissabte, 10 de novembre del 2007

Delicatessen!!


Ahir, xerrant al Club d'Agility, la mestressa escoltava una noia que dèia que el seu gos tenia gustos molt extranys, que li encantava menjar xocolata, sobretot la xocolata Kinder. I què té això d'estrany? A la mestressa en qüestió se li va posar la cara de pòker quan la Montse va comentar-li els meus gustos culinaris. A l'estiu: gelats d'orxata i a l'hivern: CASTANYES!! Sí, sí. ho heu llegit bé. És la última descoberta que han fet els meus amos. Ara que ha arribat la tardor i que a casa encenem la llar de foc cada vespre després de sopar, sempre couen castanyes. Un dia en va caure una a terra i jo vaig còrrer a menjar-me-la. Mireu-lo que beneït, veu caure una cosa de la taula i se la cruspeix sense miraments! -comentava la familia. Doncs no, no es tractava d'un reflexe momentari. M'encanten les castanyes, ben cuites i calentones. I ara, al vespre, prop del foc, cada dia en menjo un parell o tres.

3 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eps ¡¡ dons a la vivi, li xiflen els iogurts, el meló, el plàtan, les madalenes, les castanyes etc... etc... bé, exepte el pà sol, la resta penso que l'hi agrada tot.
Una cosa, aquesta noia que dius que el gós menja xocolata, sería bó d'avisar-li, que el xocolata es un verí pels gossos, he llegit que fa pols el fetge.

montse ha dit...

Calla, calla! em recordes la història d'un conillet que vam tenir durant un dia a casa. Era la mascota de la classe d'en Pau i cada dia marxava a dormir a casa d'un nen. Em feia tanta llàstima tenir-lo tancat a la gàbia que vaig deixa-lo lliure a la cuina durant la nit. A l'endemà, resulta que s'havia enfilat a la taula i s'havia menjat mitja teula de xocolata! (És super-verinosa pels conills!) Però no va passar-li res. Aquell conill estava curat d'espants.

Janot d'Hostoles ha dit...

Sempre he sentit a dir que no hi ha res millor que ser gos de casa bona o amb bons amos...

Continueu així. Fa molta falta gent tan sensible com vosaltres en un mon ple d'injustícia i vanitat.