dilluns, 21 de setembre del 2009

Seminari de clicker amb Pere Saavedra

Aquest cap de setmana la mestressa i en Marc han marxat altra cop a Vallgorguina, amb en Donald i en Negrito. Aquest cop han anat a un seminari d'iniciació al clicker, impartit per Pere Saavedra.

El seminari els ha interessat molt, sobretot a en Marc, que quasi no havia fet servir aquesta eina d'ensinistrament. A la mestressa li agraden alguns matissos que la Pere Saavedra fa sobre aquesta eina, adaptant-la a la seva forma particular d'ensinistrar i veure els gossos. Una manera de veure no tant rígida com els "clicker trainers" purs, però que dóna uns excel.lents resultats, potser fins i tot més ràpids i consistents.

A la mestressa li agrada la feina que fa Pere Saavedra i la seva manera de fer-ho. Llàstima, diu, que sigui molt racista en el món dels gossos i està aferrada a dues races (border collie i shetland), gossos amb unes característiques i forma de treballar que no es poden generalitzar a altres tipus de gos. Això sí, en el seminari ha hagut de treballar amb tot tipus de gossos, des dels nostres mestissos, fins a un minúscul rater mallorquí de dos mesos.

2 comentaris:

Esther ha dit...

Espero que demà a la tarda portis la lliçó ben empollada i tots els apunts, que et bombardejaré a preguntes, jejeje!

Unknown ha dit...

Hola Montse! així que vas poder-hi anar? quina enveja!

el primer cap de setmana de novembre torna a venir la Pere a llinars a fer clicker, i espero poder "escaquejar-me" de les guàrdies de l'hospital per anar-hi... se les haurà de veure amb un dels goldens més complicadets amb el tema clicker, a veure si se'n surt millor que la Helen Phillips ;) xD

vinga, records!