dilluns, 7 de setembre del 2009

La crònica de FESTIGUAU

Ahir diumenge va celebrar-se la primera edició de FESTIGUAU a Santa Cristina d'Aro. Tota una festa dedicada al gos, que va tenir una gran acollida. La mestressa hi va anar amb els nens, en Donald i en Negrito, per participar-hi amb el Club d'Agility Girona.


Feia calor, moltíssima calor! La plaça on es celebrava l'esdeveniment no tenia quasi ombra i la gent s'amuntegava sota els arbres que hi havia en un dels laterals. Hi havia moltíssima gent. De fet, van haver de tancar les inscripcions del Concurs de Gossos quan ja n'hi havia 80 d'inscrits i ja no quedaven més lots de regal per als participants.

La mestressa va haver-se d'empassar la vergonya i es va estrenar com a speaker, presentant tots els actes que es van celebrar durant tot el matí. Però ella contenta, per moltes raons, principalment perquè va poder juntar dues de les seves passions: l'agility i la protecció dels gossos.

Tots els membres del club van disfrutar molt fent l'exhibició d'agility, els gossos estaven molt centrats i tranquils i d'aquesta manera les pistes només poden sortir bé. Després, alguns dels visitants de FESTIGUAU van poder entrar a la pista i provar de fer algún salt i un tub amb els seus gossos. Alguns entraven dient que el seu gos era tossut i segur que no ho faria, i després sortien amb una cara de satisfacció!!

Van estar acompanyats per l'associació protectora Galgos112, que va muntar un estand informatiu i pel refugi del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de La Selva. Entre tots van portar un munt de gossos (alguns ja feliçment adoptats i altres en adopció) i van presentar-los a la gent per a conscienciar-la de la necessitat de pensar en l'adopció quan es vol tenir un gos.

La llàstima va ser que no va haver temps per fer tot el què estava previst, ja que van venir els de Televisió Espanyola a gravar un programa i a partir d'aquell moment van marcar el ritme dels actes segons les necessitats del seu reportatge. És aquest:



Per veure moltes fotos d'aquest esdeveniment, podeu entrar al web del Club Agility Girona.