dimecres, 13 d’agost del 2008

Improvitzant pistes d'agility

Aquest estiu se'ls està fent etern als agilitistes de casa. Troben a faltar poder fer pistes i per això van a tot arreu amb els salts, l'eslàlom de les fletxes i un tub cec dins el cotxe. Així, quan veuen un prat verd s'hi poden plantar i matar el cuc d'agility.

Dilluns però, la mestressa i en Marc van poder compartir moments d'agility amb una gosseta molt especial: la Selva. Aquesta gossa és la que els va dur al Bú Bup Park quan van decidir que en Marc havia de tenir un gos exclussivament per a ell per a practicar-hi agility. Aquell no era el millor moment per endur-se la Selva, i van presentar-los el nostre Donald, que va ser el que finalment va venir a casa i el que ha acabat entrant a les pistes amb en Marc.

Doncs bé, aquest dilluns la Selva era al Bú Bup Park i la sorpresa va venir quan van descobrir que els seus amos eren agilitistes i s'estava iniciant a la pista. La mestressa va treure els obstacles i van poder veure-la en acció. També van treure la Jane i altres gossos del refugi i van viure uns moments molt especials. Ja són cinc els gossos del Bú Bup que coneixem i practiquen l'agility (Selva, Donald, Jaco, Dogui i Ron). Tant de bo la Jane també es pogués afegir a la llista algún dia!

El proper dia 6 la Selva vindrà amb els seus amos i els companys del seu club a saltar a Bàscara i ens han convidat a anar-hi per a gaudir de moments agilitistes i perquè en Donald i la Selva puguin veure's. Esperem no faltar-hi i gaudir altra cop de la bona companyia de l'Albert, la Susanna, en Golfo i la Selva!


1 comentari:

Esther ha dit...

Quina ilusió veure la Selva! i que bé que hagueu practicat agility tots junts! Tan de bo algun dia l'Eliot pugui ser un agilitista més provinent del Bu Bup, tot i que de moment ho veig difícil. Pero cada dia està millor, i confiem que ben aviat podrem dur-lo al club perquè conegui els amics.