diumenge, 10 d’agost del 2008

En Casper ja és a Sant Hilari

Ahir en Casper (la nostra "cerilleta" mascle) va anar a la seva nova casa. A partir d'ara viurà amb en David, l'Anabel, en Rayo i la Nala. El què jo no entenia és perquè en Donald i en Negrito també marxaven amb el cotxe i a mi en deixaven a Sant Gregori, tot dient que el pobre Nervi no aguantaria. A què es referien? Potser a l 'emoció de deixar el nostre Casper a una altra casa? Au, vinga! Que jo ja n'he passat de tots color per plorar per aquestes coses!!
Però quan vaig veure les fotos de Sant Hilari ho vaig entendre tot. Aprofitant l'anada van anar a fer una excursió pels voltants, i també s'hi van afegir l'Anna, en Guillem i en Yako. Tot plegat, cinc gossos passejant pel bosc i uns amos fent tastets de les diferents font que s'anaven trobant pel camí. Van arribar rebentats! Vet aquí perquè jo no hi podia anar!

Aquí en Negrito, en Yako i en Donald, obrint pas entre els castanyers:



En Yako va estar jugant una bona estona a l'estira i arronsa amb en Pau amb un pal:


I aquí es veuen en Donald i en Negrito inspeccionant el sòl (val a dir que la única cosa que van endur-se a casa va ser una pudor espantosa després de revolcar-se on ja us imagineu, puaggg!!)



La mestressa i els nens van tornar amb vàries excuses per a tornar a Sant Hilari. Primer, per visitar en Casper i segon, que només van beure de 5 de les 117 fonts que hi ha al municipi. Així que, la propera vegada marxaran amb motxilles per a conèixer les fonts més amagades a la muntanya. Tot això abans que arribi el fred, que la mestressa és molt fredaluca.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La primera nit no es va ni sentir en Casper, ara ja comença a voltar i es va apropant a la mà... I la Nala cada vegada menys histèrica, sort...

Ui, que en queden de racons macos aquí dalt!!

Marta ha dit...

Doncs això s'avisaaaaaaaaaaaaaaa ehhhhhhh, que les meves nenes tenen un mono d'excursió!