dilluns, 25 d’agost del 2008

El nou look d'en Donald

Avui en Donald ha anat a la perruqueria i ha tornat amb una imatge totalment renovada. Ja feia dies que en Marc volia "pelar-lo" igual que la Kira, la nostra amigueta schnauzer agilitista. I no ha parat fins aconseguir-ho. La veritat és que a tots els de casa ens ha agradat el canvi. El què no m'agrada a mi és la colònia que li han posat, i tant jo com en Negrito no fem res més que olorar-lo encuriosits.

Jutgeu vosaltres mateixos el canvi. Aquesta és la imatge pijeta d'en Donald, després de passar pel saló de bellesa:




9 comentaris:

Melito ha dit...

Fuiiiiiiiiiii fuiiiiiiiiiiiiiiiu que guapo ;)!,la veritat es que ha quedat maquisim en Donald,si esta irreconeixible jeje.
Ostres,la mama s'alegra que el Xavi encara s'en recordi d'ella jeje,ja els hi comentaré a veure si s'animen a anar un diumenge a visitar el Bup bup i ja us avisariem també,que aixi ens coneixeriem tots junts ;)!
Moltes llepadetes familia arf arf!

Anònim ha dit...

Carai!!!! Segur que és el mateix??
Ha quedat mooolt beeeee!! un look molt estiuenc... jeje

Anna _ Jaco

Anònim ha dit...

Què guapo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sí que té un look schnauzer, sí...

Anabel (Rayo, Nala i Casper)

Quim ha dit...

Sí, ahair els vaig veure i me'ls vaig haver de mirar dos cops! A mi m'agraden sempre. Esquilats queden elegants i estilitzats, i peluts tenen aquella cosa d'osset de peluix tant graciosa... :P

Sandra ha dit...

Guapíssim!!

Esther ha dit...

Estàs molt guapo Donald, sembles un altre. POdries presentar-te a un concurs de bellesa i tot! De totes maneres, ja saps que a mi sempre m'agradaran els gossos "raveros", jejeje

Anònim ha dit...

A quina pelu l'has portat?

montse ha dit...

Doncs l'he portat a "El món del Gos". Es una pelu que està al final de l'Avda. Lluis Pericot i és d'una noia de Llorà, i ho fa molt bé.

Anònim ha dit...

Sí que l'ha deixat bé sí! Nosaltres fem perruqueria casolana amb en Pirata, però quan l'haguem de preparar per alguna ocasió especial ja li portarem, que si tu te'n fies nosaltres també! :)