divendres, 11 de març del 2011

Les nenes de casa

Quin atabalament!! Fa temps que no escric res i han passat un munt de coses!! Ara vivim en un altre lloc, ens hem traslladat a una casa de Sant Martí de Llémena, on tenim molt d'espai i tots plegats som molt feliços. Però, ai!!! Com que tenim més espai ... també han arribat nous gossos. Dues gossetes, dues cadelletes, dues esbojarrades que em fan anar de cul!!! Però són encantadores, divertides i molt simpàtiques.

La Nika (Derbake's Biònica) és una canitx negre, que en Marc ha començat a entrenar per fer agility. És molt coquetona ella i un xic tímida, però quan és hora de còrrer, és una bala. A més de ser una gossa molt intel.ligent i guapíssima.

La Tosca és una mena de border collie, molt menudeta ella, però amb molt bon caràcter, molt atenta i intel.ligent i una mica gamberra. La mestressa està treballant amb ella i li està ensenyant algunes ordres bàsiques. És una gossa molt receptiva i molt cognitiva i per ser tan joveneta treballa molt bé amb el clicker. Mireu, sinó, un video amb algunes de les seves primeres "habilitats": seure, donar la pota, estirar-se i fer "la croqueta"



Veure al Youtube