diumenge, 5 de juliol del 2009

TENIM UNA GOSSA EN ACOLLIDA!!

Ahir els amos van sortir amb els nens a sopar i van tornar amb companyia. Es una cocker negra que es van trobar a la sortida d'un restaurant. Segons l'amo del restaurant, la gossa estava abandonada, anava coixa i estava ferida perquè perdia sang.

La mestressa va ajupir-se a acaronar-la i se li van encendre els ulls en sentir-li dir a l'amo: "ens l'haurem d'endur, no?". I és clar, un minut després ja estava carregada al cotxe.
Així que ara tenim companyia. Ha resultat que la sang que perdia no era res més que la gossa està en zel. I a mi em porta boooooooooooig!!

Té una ferida en una pota i per això va coixa i també té mal d'orella, perquè s'espolsa el cap. Però la mestressa ja ha començat amb les primeres cures i li està donant antibiòtic.

Avui han anat a comprovar si portava xip i, efectivament, sí que el porta. Però el xip no està registrat a la base de dades del Col.legi de Veterinaris. Hem rebut notícies d'un criador de cockers retirat que ja n'ha abandonat algún amb el xip anònim.

En Marc ja s'imagina fent agility amb ella!!




Ah! No us ho havia dit que es diu Pixie?. Doncs sí, en record a la nostra estimada Pixie que ens va deixar aquesta setmana.

2 comentaris:

Núria ha dit...

Pixie, segur que l'altre Pixie, quan t'ha vist, t'ha bordat. Si tens el caràcter de la primera Pixie, segur que seràs una delícia per la teva nova família.

Enhorabona, petita, perquè, si els teus amos t'estan buscant, aquesta família et tornarà, i si ningú es preocupa per tu, se't quedaran i estaràs molt bé!

Gràcies Montse i famíli per ajudar la Pixie,

Esther ha dit...

Si és el criador qui l'ha abandonada, ja podeu fer el favor de quedar-vos-la, eh! A més, jo l'he conegut i és taaaan maca, taaaan dolça, taaaan carinyosa... que si no la voleu me la quedo jo, jejeje! De debó, la Pixie és una preciositat de gossa, té un caràcter perfecte, així que disfruteu-la molt i feu-la feliç, com vosaltres sabeu ;)
Benvinguda Pixie!!!!!!