diumenge, 17 de maig del 2009

Sense plans

Així era com es presentava aquest cap de setmana: Sense plans a la vista!!. Per alegria de la mestressa, que últimament tenia tots els caps de setmana programats, aquest cop ha pogut improvitzar al seu gust les activitats.
Per a nosaltres ha suposat una excursió diària. Una el dissabte: amb l'amo i la mestressa, vorejant el riu al vespre, i que s'ha acabat amb la remullada d'en Negrito a la passera perquè s'havia revolcat sobre una merderada i feia un tuf!!! (tot i que quan hem arribat a casa ha hagut de passar per la dutxa, perquè la ferum no havia desaparegut)
Avui diumenge la mestressa ha agafat la bossa, en Donald i en Negrito i ha dit que, ja que ningú s'animava a anar-hi amb ella, marxava sola d'excursió amb els gossos. Jo no hi he volgut anar, feia massa calor, quina mandra!!
Doncs han tornat tots tres amb la llengua a fora, però molt contents. Resulta que han descobert una pineda molt propera i tranquil.la, que té tots el números per formar part de les nostres rutes estiuenques. És neta, fresqueta, planera, tranquil.la i des d'allà es poden agafar uns camins molt macos que transcorren enmig de frondosos i olorosos alzinars.
A la tarda la mestressa i en Marc ens han organitzat un joc molt divertit a la terrassa de casa. Es tractava de deixar el rastre de l'olor d'una salsitxa fins un amagatall, sense que nosaltres ho veiéssim. Després, d'un en un, sortiem i, guiant-nos per l'olfacte, haviem de trobar la salsitxa. Ens pensàvem que en Negrito seria el millor, però ens ha sorprès veure com ha estat en Donald el millor rastrejador de casa, el que ha entés primer el joc, ha seguit més bé el rastre i ha trobat abans la salsitxa. Ens ho hem passat xupi!! Ho tornarem a repetir, segur.

1 comentari:

Esther ha dit...

Apa quin cap de setmana més divertit!!!! Però em penso que això només ha estat un petit entrenament, que en aquesta època comencen de nou les caminades i hem d'anar agafant "fondo", jejeje!