diumenge, 18 de gener del 2009

Prova Estrella de Federació a Girona

Aquest matí en Donald i en Negrito han participat com a gossos "en blanc" (sense puntuar) a una prova estrella. Us deixo una foto que s'han fet amb la mestressa i en Marc abans de començar la prova.



En Negrito ha fet una bona pista d'agility, ràpid i molt segur a les zones, s'ha despistat un cop i s'ha recuperat de seguida. Després ha entrat malament al tub i ha estat eliminat. Aquest és el moment en que la mestressa comet l'error de posició i envia a en Negrito malament al tub i ell li dóna la volta per entrar pel costat contrari.



En Donald ha acabat les dues pistes sortint a saludar els gossos que corrien per fora. Estava lent i despistat, pendent dels desconeguts que bordaven fora, però en Marc s'hi ha esforçat i, tot i els nervis, ha fet molt bé la seva feina i ha rebut moltes felicitacions. Fixeu-vos quina diferència de moviments entre en Marc i la mestressa al mateix punt de la pista (la mestressa haurà d'anar a classes de ball amb en Marc, a veure si aprèn a girar com ell, jajajajaja!!!)

2 comentaris:

Melito ha dit...

Nois les fotos de la mestressa i el Marc han qeudat molt guapes ;).Els videos son molt bons,teniu un futur ben brillant familia arf arf!.
Una abraçada ben gran!

Esther ha dit...

Esteu molt guapos a les fotos!!!! I ja sabeu el que us dic sempre, que sou uns cracks, i les coses no sempre surten a la primera, però us dono un 10 a la vostra actitud pacient i optimista. Per la Gaïa i per mi sou un gran exemple a seguir ;)