dimarts, 6 de gener del 2009

Han passat els Reis Mags

Ahir al vespre vam tenir una sorpresa. Vam trobar-nos el menjador de casa ple de regals, i el millor de tot és que n'hi havia també per a nosaltres. Pels tres gossos hi havia xuxes i óssos d'aquells durs que ens entretenen tanta estona i a en Donald em sembla que els Reis li va portar deures, perquè en Marc estava molt content amb un llibre que diu que li servirà per ensenyar-li molts trucs a en Donald.
Els nens, és clar, eren els més contents. En Marc ha estrenat una guitarra elèctrica i en Pau té una maqueta d'un vaixell de vela per a muntar, apart de llibres, jocs i els mitjons, que mai hi falten.
Esperem que a tots vosaltres els Reis s'hagin portat tant bé com els nostres i, sobretot, que la felicitat que es viu en aquest moment ens quedi enganxada i ens duri tot l'any.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Feliz Año amigos!!!
Soy Pancho el perrito de la Primitiva
No os perdáis mi web y todas las propuestas perrunas que tiene:
http://loquepanchosellevo.com

Melito ha dit...

Ens alegra veure que els reis han sigut ben generosos amb vosaltres,segur que que heu estat molt bons minyons ;).
Una abraçadeta nois arf arf!

Esther ha dit...

Que bé que s'han portat aquests Reis... això vol dir que tota la família us heu portat molt bé tot l'any passat, jeje! I digues-li a en Pau que si necessita ajuda amb la maqueta, a mi m'encanta fer-ne (i els trencaclosques encara més), però ho sento Marc, amb la guitarra elèctrica no et puc ajudar: sóc una negada amb els instruments musicals :( jiji