dilluns, 19 d’octubre del 2009

Entrenant el "Toca". Següent pas

Estem esmicolant l'exercici de tocar les zones en petites passes. Esperem que, un cop fet tot el procès l'aprenentatge sigui prou consistent com per fer-lo dins la pista enmig d'una cursa.

Fins ara el “toca” era el simple moviment de tocar l'objecte diana. En Negrito ho feia en un moviment ràpid, clicàvem quan tocava i immediatament se li donava el premi. Avui l'exercici consistia en aconseguir que en Negrito mantingués el “toca” fins que se li donés una senyal d'alliberament, i per això hem retardat el so del clicker.

No ens hem fixat en la posició en què el feia, ni si el tocava amb les dues potes o amb en una, o ho feia dret o estirat. Crec que això ho haurem de concretar practicant en una zona perquè no estic segura de quina és la posició més còmoda per a fer un “toca” mantingut baixant de la zona per a després continuar la pista. El més important d'avui, i crec que ho hem aconseguit, era que en Negrito toqués l'objecte diana i no deixés de fer-ho fins que se li digués. I ho hem aconseguit.

2 comentaris:

Josep Duran Jorquera ha dit...

Humil opinio...crec que no te clar el toca sostingut i si crec que pova anar canvian de postura mentre toca el target.Ho dic per la posicio del seu cap, toca el target , et mira i despres fa una posicio p.e. estirat, el treus i quan hi tornes toca et mira i fa un altre posicio pero sempre sense deixar de mirarte, per mi despres de tocar el target pasa a ser secundari i nomes et mira esperan fer alguna de les coses que sap que porten un click.
Jo probaria en una escala o un escalo , fen que les seves potes de darrera estiguin a dalt i les de devant sobre el target i no hi tingui cabuda cap mes posicio com terra o saluda o altres.
EPPP que esta molt be ...nomes es la meva opinio

montse ha dit...

Per mi la teva opinió no en té res d'humil i sempre que me la dones la tinc en compte. Així que demà mateix em proveeixo d'un escaló i provo si fa el toca sostingut en la posició que dius. Us ho ensenyo ...