dissabte, 17 d’octubre del 2009

Buscant, buscant, .... amb el nas!!!

Aquest cop li hem posat més difícil a la Pixie. Hem amagat una de les seves joguines sota un test. N'hi ha tres repartits per la terrassa.

Primer veureu que insisteix en el primer dels testos. I és perquè abans li haviem amagat el seu premi allí, però l'havia trobat tan ràpid que el video no té massa interés. Així doncs, quan torna a començar la recerca el primer que fa és assegurar-se que la seva joguina no continua allí mateix on l'havia trobat feia una estona.

A mitja recerca ella torna amb un dels seus nusos, que havia quedat descuidat en un racó de la terrassa, però aquesta no era la joguina que voliem que trobés. La Pixie no té cap problema en continuar la recerca quan se li indica que encara no ha acabat el joc.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Montse!

Felicitats, quin nas que té la Pixie noia! m'agrada molt el seu marcatge, a la primera torreta ja es veu que sap que no hi és, però com que abans li havia funcionat.... doncs repateix la conducta, com a bon gos, a veure què passa... però quan agafa la bona fa un marcatge claríssim, i això està molt bé!